Energie rapport (Harm van Wijk)

waterstof

Hydrogenics, dat was opgenomen in ons energierapport, dat wij in april lanceerden, is in de afgelopen maanden verdubbeld, in dit geval door een overnamebod. Een andere speler steeg van 55 naar 89…bijna een verdubbeling in 3 maanden. Feest!

Een producent van omvormers voor zonnepanelen steeg sinds april van 10 dollar naar 20 dollar en een andere ging van 40 naar meer dan 60 dollar. Een andere fabrikant in de solar sector ging van 6 naar boven 12 dollar…nog meer feest!

De AEX steeg overigens sinds april van 570 naar 580…1,7% in 3 maanden…Reden dus voor een feestje en voor ons om de komende 48 uur de prijs ter verlagen en u mee te laten profiteren!

Als u drie maanden geleden niet het energierapport hebt besteld, dan heeft u waarschijnlijk reeds duizenden euro’s mis gelopen. Als u geen geld wilt verdienen, klik dan niet hier.

Maar we zijn nog maar amper begonnen aan deze ontwikkeling. ADP bijvoorbeeld heeft in Saudi-Arabië afgelopen maand een waterstof laadstation geopend in samenwerking met Saudi Aramco, het Saudische staatsoliebedrijf, het meest winstgevende bedrijf ter wereld (niet de domste jongens dus). Zij investeren ook volop in solar overigens…

Shell meldde overigens in een interview op CNBC: ‘We denken dat Hydrogen in de toekomst belangrijk gaat worden’. Hydrogen zal in de toekomst een veel grotere rol spelen en in de komende tien jaar zal de tijd voor Hydrogen komen’. Zie deze CNBC documentaire.

Gelooft u, net als de grootste bedrijven van de wereld, in duurzame energie of denkt u dat olie de toekomst is?

Hoe lang wacht u nog terwijl het ene bedrijf na het andere in waarde verdubbelt?
Kijk hier