Het blijft maar komen! (Jack Hoogland)

Met alle tumult van vorige week zagen we ook een correctie in grondstofprijzen.   Deels door de stijgende dollar en deels omdat China uit angst voor stijgende inflatie maatregelen neemt om speculatie in grondstof-futures in te dammen.  

Hieronder een alinea uit ons “Grondstoffen Supercycle Rapport” waarin we aangeven wat wij de beste manier vinden om van deze langjarige bull markt te profiteren.  

“Beginnen met relatief kleine posities, om vervolgens bij te kopen tijdens correcties. We zitten nu in een correctie.   Intussen blijven de berichten over politici en bedrijven die zwaar investeren in de transitie naar groene energie zich opstapelen. Nadat ik u maandag al vertelde over de plannen van de G7, en dinsdag over die van de EU, zag ik woensdag onderstaand bericht. Eneco zet in op ‘radicale elektrificatie’, door massaal te investeren in nog te bouwen wind- en zonneparken. We zien letterlijk een onophoudelijke stroom plannen om zwaar in klimaatbeleid te investeren voorbijkomen. Het blijft maar komen! Tegelijk beseft geen enkele beleidsmaker dat…”

Klik hier om verder te lezen