Het is begonnen! (Jack Hoogland)

Ik heb er afgelopen maand al uitgebreid over geschreven. De Amerikaanse automarkt is een enorme bubbel, die gedoemd is om te barsten. Door de lage rente én door volop geld te lenen aan mensen uit de financiële onderklasse, zijn Amerikaanse autoverkopen jarenlang kunstmatig opgepompt. Tot een enorme bubbel.

Het is nu officieel begonnen. Die bubbel is aan het barsten. Beleggers gooien hun aandelen in de verkoop. Het nieuws dat deze week bekend werd, was zéér duidelijk. Zie onderstaande krantenkop. Autoverkopen daalden in maart met maar liefst 5,7%. Dat is een zéér forse daling. Maar dat is nog niet alles. Autoverkopen daalden ondanks dat dealers klanten probeerden te lokken met enorme kortingen.
Dit is een bericht dat zelfs bij de domste beleggers de alarmbellen doet rinkelen. Dit is hét signaal om van alle aandelen die met de Amerikaanse automarkt te maken hebben, af te willen. Het is een mooie week voor onze abonnees. Want de aandelen die wij voor ons rapport “De Nieuwe Subprime Crisis” hebben geselecteerd, gingen fors onderuit.
Dit is slechts het begin. Er gaat nog véél meer van dit soort slecht nieuws komen. En er gaan nog véél meer forse koersdalingen komen. 90% tot 100% koersdalingen zijn onvermijdelijk.
Profiteer daarvan nu het nog kan!