Profiteer van deze uitzonderlijke situatie! (Jack Hoogland)

kerncentrale

Maandag vertelde ik u waarom de forse koersdalingen van Amerikaanse uraniumaandelen in mijn ogen totaal onterecht zijn. Dat Trumps beslissing om geen quota in te stellen de juiste is, en dat die beslissing juist positief is voor de gehele uraniumindustrie.

In de krantenkop hieronder zien we dat ook de Amerikaanse uraniumindustrie blij is met Trumps beslissing. De bedrijven wiens aandelen beleggers vrijdag massaal dumpten, waren dus juist blij met Trumps beslissing. Want deze bedrijven hebben geen import- of productiequota nodig. Ze hebben een hogere uraniumprijs nodig!

Wat die hele kudde aandelen dumpende beleggers sinds vrijdag totaal heeft genegeerd, zien we op onderstaande grafiek. De uraniumprijs heeft een forse stijging ingezet. De bull case voor uranium is door de stijgende uraniumprijs juist een stuk beter dan vorige week!

Het uraniumaandeel dat we voor ons “Super Rendement Rapport” selecteerden, is dus veel goedkoper dan vorige week. Terwijl de ‘bull case’ voor uranium juist een stuk beter is dan vorige week. Waardoor het toch al enorme lange termijn koerspotentieel véél hoger is dan vorige week.

Omdat deze uitzonderlijke situatie een unieke kans biedt, hebben we de inschrijving voor losse nummers van ons “Super Rendement Rapport” tijdelijk hebben heropend. Klik hier eventueel nog even voor een korte beschrijving van de drie geselecteerde aandelen.

Vandaag laatste kans. Grijp hem!
Klik hier om het “Super Rendement Rapport” snel te bestellen!