Drie aandelen met fenomenaal koerspotentieel (Jack Hoogland)

Een uniek aandeel van een bedrijf dat een nieuwe, baanbrekende technologie heeft ontwikkeld om plastic te recycleren.   Richt zich op het type plastic dat nu nog massaal op vuilnisbelten wereldwijd belandt. Eerste fabriek is op dit moment al in aanbouw. Kan nu al wereldspelers als Procter & Gamble, l’Oréal en Nestlé tot haar klanten rekenen.   Tot nu toe ontvangen orders zijn maar liefst 20 keer zo groot als de jaarlijkse productiecapaciteit van de nu in aanbouw zijnde fabriek. Fors grotere tweede én derde fabriek staan daarom al op de planning!

Dit is een uitzonderlijke, ideale situatie die ons een unieke kans geeft. Ongelimiteerd groeipotentieel. Onbeperkt koerspotentieel.

Daarnaast een spotgoedkoop aandeel van een wereldwijd actief chemiebedrijf dat innovatieve oplossingen ontwikkelt om de wereld duurzamer te maken. Onder meer een carbonaat dat het voltage, de veiligheid én de levensduur van batterijen in elektrische auto’s verhoogt. Daarvan stijgt de vraag nu zó hard, dat het bedrijf in snel tempo nieuwe fabrieken moet bouwen! Je koopt dit aandeel nu voor slechts 8 keer de jaarwinst. Ongelofelijk goedkoop voor een aandeel van een innovatief, duurzaam én snelgroeiend bedrijf. Koers moet binnen een jaar met 125% omhoog om dit aandeel als gemiddeld gewaardeerd te kunnen beschouwen! En als klap op de vuurpijl het uitzonderlijke…
Klik hier om verder te lezen