Wat veel beleggers niet beseffen… (Jack Hoogland)

goudprijs

Veel beleggers beseffen niet hoe ongelofelijk hard de winst van een goudproducent kan stijgen door de elkaar versterkende effecten van

  • stijgende goudproductie.
  • dalende kosten per ounce geproduceerd goud.
  • stijgende goudprijs

Eén aandeel uit ons “Goudaandelen Groei Rapport” noteert slechts 7 keer de voor komend jaar verwachte winst. Koers moet binnen een jaar sowieso al met bijna 160% omhoog om het als een normaal gewaardeerd aandeel te kunnen bestempelen.   Dit bedrijf produceert nu goud aan een all-inn kostprijs van $1290 per ounce. Mede door schaalvergroting zal dat de komende jaren dalen naar $800 per ounce. Dat is $490 méér winst per geproduceerde ounce goud!   Doe je daar de verwachte 30% productiestijging bij, dan kom je uit op een maar liefst 250% hogere jaarwinst. Bij een gelijkblijvende goudprijs.   Stijgt de goudprijs met slechts 10% per jaar, dan kijkt dit bedrijf over een paar jaar al tegen een ruim 600% hogere jaarwinst aan. Zélfs bij een matig stijgende goudprijs is het koerspotentieel al ongekend hoog!  

Wij verwachten dat goud de komende jaren fors sneller zal stijgen als de afgelopen 2,5 jaar.   Maar als goud de komende jaren precies dezelfde stijgingen en dezelfde correcties doormaakt als sinds de start van de huidige bull markt in augustus 2018…   …dan heeft dit aandeel ruim 2500% koerspotentieel! Bestel hier het unieke “Goudaandelen Groei Rapport”