Alles aan dit aandeel is ideaal! (Jack Hoogland)

winst, beleggen

Dinsdag vertelde ik u over het belachelijk goedkope aandeel van een succesvol, snel groeiend bedrijf dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten. Wat ik u niet vertelde is dat directieleden van dit bedrijf maar liefst 47% van de aandelen bezitten.

Dat betekent dat directieleden mede-eigenaar zijn. Dat ze hetzelfde belang nastreven als wij beleggers. En dat is goed te zien aan hoe goed dit bedrijf presteert én aan hoe goed ze op de centen passen. Hieronder heb ik even de specifieke kenmerken van dit aandeel op een rijtje gezet. Kijk even mee!

Milieuvriendelijke producten die klanten helpen om kosten te besparen
IJzersterke balans
Directieleden bezitten 47% van de aandelen
Ruim 100% omzetstijging
Dit jaar 340% winstgroei
4,4% dividend

Het lijkt ons de normaalste zaak van de wereld dat beleggers voor een aandeel met zulke ideale eigenschappen minimaal 25 keer de winst neertellen. Welnu, dit aandeel koopt u aan voor slechts 9 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Dinsdag vertelde ik u al dat wij 300% koerspotentieel hadden berekend. Zouden beleggers straks echter 25 keer de jaarwinst neertellen voor dit prachtaandeel, dan kijken we al tegen 450% koerspotentieel aan.
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”!