Drie aandelen met verbluffend koerspotentieel (Jack Hoogland)

Een fantastisch goudaandeel van een bedrijf met één van de meest veelbelovende goudprojecten ter wereld.   Ontdekte goud met dichtheden tot een duizelingwekkende 1065 gram per ton aarde. Dat terwijl een dichtheid van 8 gram per ton als zéér hoog wordt beschouwd!  

Begin april werd gestart met een exploratieproject van 10.000 meter aan boringen. Dit was zó succesvol, dat dit eind april al werd verdubbeld naar 20.000 meter. En wordt dit zelfs uitgebreid naar maar liefst 50.000 meter aan boringen, terwijl het aantal boorinstallaties wordt verdubbeld naar vier.  

Deze razendsnelle uitbreiding bevestigt dat hier iets speciaals aan de hand is!   Hierdoor kunnen we verwachten dat de komende tijd vrijwel wekelijks spectaculaire resultaten bekend zullen worden gemaakt. Waardoor dit aandeel reeds de komende maanden met honderden procenten in koers kan stijgen. Dit wordt één van de meest winstgevende goudmijnen ooit!  

Daarnaast een spotgoedkoop aandeel van een bedrijf dat de komende jaren volop profiteert van een fors stijgende olieprijs (door gebrek aan aanbod). Dat haar enorme cashflow investeert in windmolenparken op zee, CO2-opslag, laadpunten voor elektrische auto’s én in bedrijven die schone brandstoffen ontwikkelen. En dat daarnaast fors inzet op de ontwikkeling van groene waterstof. Aandeel is belachelijk goedkoop. Noteert nog geen 9 keer de voor komend jaar verwachte winst. Terwijl je ook nog eens 3,5% jaarlijks dividend meepakt.  

Koers moet binnen een jaar met ruim 100% omhoog om van een normaal gewaardeerd aandeel te kunnen spreken. Voor de langere termijn is het koerspotentieel véél hoger!  

En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u…
Klik hier om verder te lezen